Kasım Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Gölbaşı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, toplantıya katılan meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek gündemde tek maddenin olduğunu söyledi.

Gündem maddelerine geçmeden önce Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçede devam eden ve yakında başlayacak olan projeler hakkında da meclis üyelerini bilgilendirdi.

Toplantı daha sonra Belediye Yazı İşleri Müdürü Halis Kısakara’nın Gündem maddelerini okumasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Belediye Meclisinde 2018 mali yılı bütçesinin incelenmek üzere Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilmesi oy birliği kabul edildi.

Ayrıca belediye meclisinde alınan kararların belediyenin resmi internet sitesi olan www.golbasi.bel.tr  adresinde yayımlanacağı bilgisi verilerek belediye meclisinin Aralık ayının ilk çarşambası toplanma kararı verildi.