İlçemizde Peyzaj Çalışmaları

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir “ Hedefimiz daha yeşil bir Gölbaşı.”

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla devam ediyor.

Vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamaları adına faaliyetlerini durmaksızın sürdüren, Gölbaşı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlçemiz genelindeki bakımsız, metruk alanları düzenleyerek, yeşillendirme ve peyzaj çalışmalarını son sürat devam ettiriyor.

Ekiplerimiz kentimizi güzelleştirmek, park, bahçe ve ana arterlere daha estetik bir görünüm kazandırabilmek için mesaisini sürdürürken, İlçemizin dört bir yanında süren peyzaj çalışmaları halkımız tarafından büyük ilgi toplayarak takdir edilmeye devam ediyor.

Daha güzel, daha yeşil bir Gölbaşı hedefine ulaşmak amacıyla çalışmalara durmaksızın devam edilmesi gerektiğinin önemini vurgulayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir “İlçemizde, peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik ve bakımını başladık, ilkbaharın gelmesi ile birlikte faaliyetlerimizin yoğunluğu artacaktır.” dedi.

İlçemizin yaşanabilir modern bir şehir olmasının yanı sıra çalışmalarına yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflediklerini, amaçlarının her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka haline getirmek olduğunun altını çizen Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, halkımızı daha fazla güzel yeşil alanlarla buluşturmak için Park Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallerimiz de yürüttüğü peyzaj çalışmaları şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle önemli bir turizm kenti olan ilçemize yeni bir yüz kazandıran projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda büyük emek harcayarak, özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.