Belediyemizden Kadir Gecesi Ramazan Etkinliği

Belediyemiz kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ramazan ayı dolayısıyla Kadir Gecesi Ramazan Programı düzenlendi.

Program öncesi konuşan Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, “Gölbaşı Belediyesi olarak bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için, kardeşliğimizi artırmak için, gönüllerimiz arasına köprü kurmak için bu yemek organizasyonunu tertip ettik. Allah birliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın.

Gölbaşı Belediyesi olarak, bu kutlu ayda, halkımızın birlik ve beraberliğini artırmak için çeşitli organizasyonlar yaptık. İlahi dinletileri ile çeşitli gösteriler düzenledik. Aynı zamanda İhtiyaç sahibi 2650 kişiye günlük olarak adrese teslim sıcak iftar yemeği sunmaktayız. Belediye olarak bu duyguları, maneviyatımızı coşkuyla Gölbaşılı hemşehrilerimizle paylaşarak yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.

Kadirşinas, vatanperver Gölbaşı Halkı, 15 Temmuz günü; ülkemizin birliğine kasteden hainlere karşı nasıl günlerce bu meydandan haykırdıysa, bu gün de 15 Temmuz Demokrasi Meydanından aynı ruh ve heyecanla birliğini ve kardeşliğini göstermiştir. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın. Bu birlik ve beraberliğimiz göğsümüzü kabartıyor, sizlerle iftihar ediyorum. Bu birliğimiz ve kardeşliğimiz devam ettiği müddetçe Gölbaşımız bölgemizin huzur şehri olmaya devam edecektir. İyi ki varsınız, iyi ki sizlerleyiz. Sizlerle birlikte güçlü Gölbaşı, güçlü Adıyaman, güçlü Türkiye’nin inşasını inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Bu vesile ile Sevgili Hemşerilerimin ve Müslüman kardeşlerimin Mübarek Ramazan ayını ve Kadir Gecesini kutluyor, bu Mübarek ayın ve gecenin başta ilçemiz, ilimiz, memleketimiz olmak üzere tüm İslam alemine huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesini diliyorum.

Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz…

Saygı ve hürmetlerimle…”dedi.

Özdemir, bu aya özel duyguları ve maneviyatı yaşatmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Etkinlik, 2017 Kur'an-ı Kerim okuma dünya birincisi Habip Deveci ve 2009 dünya ezan okuma birincisi Hafız Dursun Şahin'in Kur'an-ı Kerim ve ezan okumasıyla sona erdi.

Başkan Özdemir, program sonrasında katılımcılara birer çiçek ve plaket takdiminde bulundu.