Belediyemiz Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediyemiz Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, toplantıya katılan meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek gündemde üç maddenin olduğunu söyledi.

Toplantı daha sonra Belediye Yazı İşleri Müdürü Halis Kısakara’nın Gündem maddelerini okumasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Ayrıca belediye meclisinde alınan kararların belediyenin resmi internet sitesi olan www.golbasi.bel.tr       adresinde yayımlanacağı bilgisi verilerek belediye meclisinin Kasım ayının ilk çarşambası toplanma kararı verildi.

Belediye Meclisinde alınan kararlar ise şu şekilde:

1- Ortağı bulunduğumuz Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyetine,  asıl üye olarak Yusuf ÖZDEMİR, Ertan ŞAHİN, Murat DAĞILMIŞ, Recep YARIMAY ve Esat OLCAY, yedek üye olarak Mustafa GÜRSES, Hacı BUĞRUL, Veysel ÖZTÜRK, Fatih SARIKAYA ve İbrahim KUZPINARI oy birliği ile seçildi.

2- 1 adet zabıta memuru, 4 adet Mühendis, 1 adet Peyzaj Mimarı, 2 adet Memur ve 1 adet Sayaç Memuru,  memurlara ait dolu kadro değişiklik cetveli ve 2 adet Şef  boş kadro değişiklik cetveli oy birliği ile kabul edildi.

3- Yeni Hizmet Binasının temeli, asfalt yapımı ve kaldırımlara kilitli parke yapımı işleri için 2.500.000,00 TL  İller Bankasından Kredi alınmasına, iş ve işlemlerinin takibi için Belediye Başkanı Yusuf ÖZDEMİR’ e yetki verilmesine oy birliği ile kabul edildi.