Başkanımız Özdemir’e DSİ Bölge Müdürlüğü’nden Ziyaret

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir’i DSİ 20.Bölge Müdürü Sadullah Seven ve şube müdürleri ziyaret etti.

Ziyarette DSİ 20.Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Uğur Yıldırım, DSİ Adıyaman şube Müdürü, Mehmet Emin Ertürk, Makine İkmal Şube Müdürü Y. Ziya Kazancı, Havza Yönetim Şube Müdürü Mehmet Durmuş Keçik ve Planlama Şube Müdürü Faruk Yücegök bulundu.

DSİ 20.Bölge Müdürü Sadullah Seven, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını belirterek Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ile ilçede neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, DSİ 20.Bölge Müdürü Sadullah Seven’e ve şube müdürlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek görüşmelerin olumlu geçtiğini ve ilçemiz için birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını ifade etti.