“Başkanımız Özdemir’e AK Parti Gençlik Kollarından Ziyaret”

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları üyeleri Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.
Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Sincik, partideki çalışmalarında her zaman desteğini aldıkları, abi dedikleri değerli Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir’e hem gençlere yönelik güzel projeleri için teşekkür etmek hem de gençlik kollarında verdiği her türlü destekten dolayı teşekkürlerini sunmak istediklerini söyledi.
Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir ise konuşmasında, her zaman gençliğin yanında olduklarını belirterek, AK Parti Gençlik Kolları’nın ilçede güzel çalışmalar yaparak, takdir kazandığını ifade ederek, AK Parti Gençlik Kollarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.