Başkanımız Özdemir, Bakan Fakıbaba’dan Söz Aldı

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Adıyaman’ı ziyarette  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’dan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yeni binasının yapımı sözünü aldı.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Adıyaman’ı ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Adıyaman Valiliği’nde yaptığı görüşmede ilçenin ihtiyacı olan ve tarım müdürlüğü çalışmalarında yetersiz olarak görünen Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yeni binasının yapımı sözünü aldığını belirterek ödenek geldiğinde en kısa zamanda binanın yenileneceğini söyledi.

Başkanımız Özdemir, bu çalışmalarda kendisini destekleyen TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın başta olmak üzere milletvekillerine ve İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a teşekkürlerini sundu.