Kültür Sanat Faaliyetleri

1-Belediyemiz Sponsorluğunda Kültür ve sanat Etkinlikleri kapsamında  Tiyatro gösteri programı ‘Bilal-ı Habeşi’’ Oyunu Gölbaşı 75.Yıl Meydanında sergilendi.

2-Belediyemiz Sponsorluğunda; Kültür ve sanat Etkinlikleri kapsamında  eğlence ve Tiyatro gösteri Çocuklar için ‘’ Mantar Minişler’’ Oyunu sergilendi.

3-Belediyemiz Sponsorluğunda; Kültür ve sanat Etkinlikleri kapsamında  Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

4- Belediyemiz Sponsorluğunda; Kültür ve sanat Etkinlikleri kapsamında İdris Bilen tarafından “Çocuklarımızın Bilinçaltına Sesleniyorlar” konferansı verildi.

5- Belediyemiz sponsorluğumuz AKUT tarafından Hayat Devam Ediyor tırında seminer verildi.

6- Belediyemiz ilçe tanıtımları kapsamında ASU TV programı olan Karaca Şow canlı olarak ilçemizden yayın yaptı.

7- Belediyemiz Sponsorluğunda; Kültür ve sanat Etkinlikleri kapsamında Gözyaşı Geceleri tiyatro ekibi tarafından “Aşkın Çığlığı” adlı oyun sergilendi.

8- Belediyemiz tarafından ilçenin tanıtımı için Ankara’da düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katılım sağlandı.

9-Belediyemiz ilçe tanıtımları kapsamında Kanal Urfa televizyonunda canlı iftar programı düzenlendi.

10- Belediyemiz Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Aşıklar Şöleni düzenlendi.

11-İlçemizde geleneksel olarak düzenlenen ‘’GÖLFEST2013 ‘’ etkinlikleri kapsamında değişik faaliyetlerde bulunmuştur.Belediyemiz ve  İlçe Kaymamalığı ile müştereken 2013 GölFest kutlamaları içerisinde ;Mahalli Sanatçıların katılımıyla Halk Konseri düzenlenmiştir. İlçemizin  tanıtmak ve paketlemeyi teşvik etmek için 1,5 ton üzüm satın alınarak paketlenip festivale katılanlara dağıtımı yapılmıştır. Sinema günleri gösterisi yapılmıştır.

12-  Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilen; Ramazan ayı süresince, İlçemizde bulunan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik, 75 yıl meydanında, Belediyemiz tarafından organize edilen “İftar Çadırı” açılarak 300 kişiye iftar yemeği verilmiştir. Aynı organizasyon kapsamında Mahalle muhtarlarının belirlediği yaşlı ve kimsesiz olan kişilerin evlerine yemek servisi yapılmıştır.

13- Belediyemiz Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Gözyaşı Geceleri tarafından  “Kerbela” oyunu sergilendi.

14- Belediyemiz Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında İstanbul Temaşa Tiyatrosu tarafından çocuklar için “Hayat’ın Kitapları” oyunu sergilendi.

15-Belediyemiz Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında İstanbul Temaşa Tiyatrosu tarafından yetişkinlere yönelik “BİZANS’TAN KIZ ALMA” tiyatro oyunu sergilendi.