Her Mahalleye Park Projesi

Her Mahalleye Park Projesi ile İlçemiz Genelinde 14 park yapıldı.

MİMAR SİNAN PARKI 6.130 m²’lik bir alanda içerisinde: Çocuk oyun alanı, süs havuzu, kamelya, büfe, şelale, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, tranbolin, fitness grubu, çocuklar için Midilli at binme alanı, heykeller, araç otoparkı, aydınlatma, wc ve yeşil alanla kaplanmıştır.

BORUK PARKI 4.490 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, havuz, kamelya, büfe, Pergole, Yürüyüş yolu, Piknik masaları, Banklar, fitness aletleri, Süs havuzu, wc ve Yeşil alanla kaplanmıştır.

GÖL PARK, 1.1015 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, süs havuzu, 2 kamelya, büfe, şelale, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, fitness aletleri, wc ve Yeşil alanla kaplanmıştır.

ÖRENLİ PARKI, 1.400 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, kamelya, büfe, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, aydınlatma, wc ve yeşil alanla kaplanmıştır.

HÜRRİYET PARKI 2.910 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, havuz, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, süs havuzu, wc ve Yeşil alanla kaplanmıştır.

KURUGEÇİT PARKI 2.260 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, havuz, kamelya, pergole, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, fitness aletleri, süs havuzu, wc ve yeşil alanla kaplanmıştır.

MİKTAD SÜMER PARKI 870 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, kamelya, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, süs havuzu, wc ve yeşil alanla kaplanmıştır.

SAĞLIKLI YAŞAM PARKI 6.000 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, fitness aletleri, wc ve yeşil alanla kaplanmıştır.

TURAN ÖZDEMİR PARKI 1.680 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, havuz, pergole, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, süs havuzu, Nikah salonu, wc ve Yeşil alanla kaplanmıştır.

YAVUZ SELİM PARKI 5.200 m²’lik alan içerisinde: Çocuk oyun alanı, havuz, kamelya, büfe , yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, süs havuzu, wc ve yeşil alanla kaplanmıştır.

BELEDİYE PARKI 3.190 m²’lik alan içerisinde:  Havuz, kamelya, büfe, yürüyüş yolu, piknik masaları, banklar, wc ve yeşil alanlarla kaplanmıştır.

BELEDİYE BAHÇESİ 1.200 m²’lik alan içerisinde: Havuz, kamelya, banklar, wc ve yeşil alanlarla kaplanmıştır.

STADYUM PARKI 3.470 m²’lik alan içerisinde:  Fitnes grubu, fiskiyeli havuz, aydınlatma, kamelya, banklar, wc ve yeşil alanlarla kaplanmıştır.

FATİH PARKI 2.250 m²’lik alan içerisinde Fitnes grubu, fiskiyeli havuz, aydınlatma, kamelya, banklar, wc ve yeşil alanlarla kaplanmıştır