“Yeni Yapılan Şehit Özer Salik İlkokuluna Ziyaret”

Kaymakamımız Can AKSOY, Gölbaşı Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR, İl Genel Meclis Üyesi Emrullah KARA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh ÖZDEMİR, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah DOĞAN ile beraber inşaatı tamamlanıp yeni binasında eğitim öğretime başlayan Şehit Özer Salik İlkokulu’nu ziyaret ettiler.

Kaymakamız Can AKSOY, Gölbaşı Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR ve beraberindeki heyet, okulu ayrıntılı bir şekilde gezip inceleyerek gördükleri eksik ve yanlışlıkları tespit ettiler. Görülen eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli tedbirin alınması talimatını veren Kaymakamımız Can AKSOY,iş listesinde bulunmayan bir takım eksikliklerin de kaymakamlığımız ve belediyemiz tarafından giderileceğini ifade ettiler. Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR de Gölbaşı Belediyesi olarak okulun çevre düzenlemesine katkı sunacaklarını ve diğer eksikliklerin bir an evvel giderileceği konusunda yardımcı olacaklarını belirtti.