Yağmur Suyu Projesi Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, ilçenin muhtelif yerlerinde yağmur suyunun yer altına alınması çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Başkanımız Özdemir, açıklamasında şu bilgileri verdi:

“İlçemizin bazı mahallelerinde aşırı yağışlarda yağmur suları yollarda birikmesi sonucu hem araç hem de yaya geçişlerini zorluyordu. Biz daha önce Mimar Sinan Mahallesi’nde 800 metre daha önceki yıllarda ise yaklaşık 1000 metre yağmur suyu yer altı kanalları döşedik. Ancak bazı yerlerde bu sıkıntılar devam ettiği için bu sıkıntılı olan yerlerin de yağmur suyunu yer altına almaya karar verdik. Böylece oluşabilecek muhtemel taşkınları ve su birikintilerini önlemiş olacağız.”

Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını her alanda aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.