Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Gölbaşı Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.
Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, toplantıya katılan üyelere teşekkür ettikten sonra gündem maddelerine geçti.
Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, konuşmalardan sonra gündem maddelerini okudu.
Gündem maddelerinin okunmasının ardından maddeler oylamaya geçildi.
Oylama sonucunda belediye meclisinde aşağıdaki kararlar alındı:
1- 2018 Yılı mali gelir ve giderlerin incelenmek üzere denetim komisyonuna oy birliği ile sevk edildi,
2- Zabıta ve itfaiyede çalışan personel için 2019 yılı maktu mesaisi 305,00 TL olarak oy birliği ile belirlendi,
Oylamalardan sonra kararların www.golbasi.bel.tr adresinde yayımlanacağı bilgisi verilerek gelecek meclis toplantısının da Nisan 2019’un ilk çarşamba günü yapılması kararı alındı.