Su Hattı Temizlendi ve Tamir Edildi

Gölbaşı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Erkenek Grup İçme suyu birliğine ait isale hattında meydana gelen arıza giderildi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, 1986 yılında faaliyete geçen Erkenek İçme Suyu Boru Hattının kara yolunun altından geçmesi ve kara yolu üzerinde çalışmalar nedeniyle sürekli hafriyatlarla asfaltın yükseltilmesi sonucu hattın üzerindeki ağırlıktan dolayı arıza verdiğini belirtti.

Besni, Gölbaşı ilçeleri ile Balkar, Harmanlı Beldesi Belediyeleri ile Gölbaşı’na bağlı bazı köylere ait içme suyu hattının yol çalışmaları nedeniyle 14-15 metre derinlikte kaldığını belirten Özdemir, “Üzerine gelen baskıdan dolayı su borusu hattı arıza vermiştir. Hafta sonu iki gün boyunca bütün belediye ekiplerimizle birlikte çalışmaktayız. İlçemize kötü su vermek istemediğimiz için özverili bir çalışma gerçekleştirdik.“ dedi

Başkanımız Özdemir, “İlçemizin bir kısmını da etkileyen, Karaburun köyü ve Balkar Beldelerine içme suyu verilmeye başlandı" ifadelerini kullandı.