Sporculardan Başkanımız Özdemir’e Ziyaret

Gölbaşı Eskrim Ailesi, Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir'i ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Gölbaşı eskrim sporcularına yaptığı konuşmada, “böyle bir spor dalında Güneydoğu’nun Gölbaşı gibi bir ilçesinde şehirciliğiyle, konumuyla örnek bir ilçede huzuruyla Türkiye’de örnek bir ilçede sizlerin de örnek bir sporcu olarak Gölbaşı’nın adını duyurmanızdan dolayı gururluyuz, ben hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.”dedi.

Başkanımız Özdemir, konuşmasının devamında bu spor dalında başarılarının daha artmasını dileyerek daha ileri seviyelerde ilimizi ve ilçemizi temsil edeceklerine güvencinin tam olduğunu ifade ederek antrenörlerine ve ailelerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Federasyon Başkan vekili Ahmet Hakan Hayber ise konuşmasında, kendilerine her zaman destek veren Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e teşekkürlerini sunarak eskirimde kazanılan başarıları anlattı.

Program konuşmalarının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.