Önce Vatan’ın Ay Yıldızı ışıklandırılıyor

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, ilçede hakim bir noktada bulunan Önce Vatan yazısı üzerindeki ay yıldızın ışıklandırılması çalışmasına başladıklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, İlçeye gece görüntüsüne canlılık katmanın dışında, milli değerlere vurgular yaptığımız görsel çalışmalarının devam edeceğini belirterek daha önce Adıyaman Kavşağına da ay yıldız ledli aydınlatma yaptıklarını söyledi.

Başkanımız Özdemir, açıklamasında şu bilgileri verdi:

“Önce Vatan yazısının olduğu tepe ilçeye hakim bir yerde bulunmakta. Burada bulunan Ne Mutlu Türküm Diyene ve Önce Vatan yazıları gündüz çok güzel gözükmektedir. Biz de gecede buranın görünmesi için yazının olduğu yeri aydınlatmak istedik.  Ledli aydınlatmada vatandaşlarımızdan da memnuniyetlerini belirten geri dönüşümler aldık. Buda bizi mutlu ediyor. Çok yakında burası da aydınlatılmış olacak.”

Başkanımız Özdemir, bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şanlı bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlayan aziz şehitlerimizi rahmetle andıklarını söyledi.