Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Gölbaşı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi Ertuğrul Bey Caddesi 822.sk’da bulunan evlerin fosseptik çukuru iptal edilerek kanalizasyon parseli hattı çekilerek kanalizasyon hattı çekildi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kanalizasyon bağlantısı olmayan, imara uygun olan evlerin kanalizasyonsuz kalmayacağını söyledi.

Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını her alanda sürdürüyor.

ı Ali Rıza Karahan, burada yaptığı konuşmada, yas-ı muharrem ayının önemine değinerek aşurenin ne için ve nasıl yapıldığı hakkında bilgiler verdi. Karahan konuşmasında ülkede ve ilçede birlik ve beraberliğin önemine değinerek insanların da aşure gibi çeşit çeşit olduğunu ancak birlikte güzel bir yiyecek oluşturduğunu ifade ederek insanlar da birlik ve beraberlik içinde yaşarsa her şeyin daha güzel olacağını sözlerine ekleyerek programa katılanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir ise “Böyle güzel günlerde bu güzel günlerin kıymetini en iyi bilenlerdeniz. Bu günler hep birlikte olmamız ve güçlü olmamız gereken günlerdir. Tıpkı aşure gibi bir arada bulunarak birlik olmamız gereken günlerdir” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından programa katılan yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikram edildi.