İmam Hatip Ortaokulunun Duvarları Boyandı

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, belediye olarak okullara desteğin sürdüğünü söyledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, okullara destek kapsamında İmam Hatip Ortaokulu’nun duvarının belediye desteğiyle boyandığını belirtti.

Başkanımız Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

“Biz Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanındayız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim ve öğretime desteğimiz devam ediyor. Bazı okulların çevre düzenlemesini yaptık, bazı okulların peyzaj çalışmasını gerçekleştirdik. Bir çok okula eğitim araç ve gereci sağladık, kütüphanelere kitap desteğinde bulunduk. Destek olmaya da devam edeceğiz.”

İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Reşit Kaşıkara ise, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e okullarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.