“İlçe Merkezinde Biriken Karları Temizleme Çalışmaları Devam Ediyor”

Gölbaşı ilçe merkezinde biriken karlar belediyemiz ekiplerince temizlenerek kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor. Belediye Başkanımız Özdemir:" Greyder, 2 kepçe ve kamyonlarla birlikte 10 kişilik ekiple, cadde ve sokakların karlarını kamyonlara yükleyerek ilçe dışına taşıyoruz." dedi.
Gölbaşı ilçesinde 2 gün boyunca aralıksız yağan kar yağışı sonrasında 60 santimetreye ulaşan kar kalınlığı, ilçede hayatı durma noktasına getirmişti. Belediye ekiplerimiz kent merkezindeki karları temizleme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kent merkezinde biriken karları kepçelerle kamyonlara dolduran ekipler karları kent dışına çıkartıyor.
Üç günden beri devam eden kar temizleme çalışmalarında iki ana cadde temizlenirken, ara cadde ve sokaklardaki temizleme çalışmaları sürdürülüyor.