Gölbaşı’da Yeşilçam Müzikleri Konseri

Gölbaşı Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Yeşilçam Film Müzikleri Konseri düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konserde Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, birbirinden güzel Yeşilçam Film Müziklerini seslendirdi.

Gölbaşı ilçesinin Adıyaman’ın çok nadide bir ilçesi olduğunu dile getiren Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Koro Şefi Kenan Çimtay, bu organizasyonu gerçekleştiren İskender Yıldırım ve ekibine teşekkür ettiğini ifade etti.

Bu mübarek gecede unutulmaz bir akşam yaşatan Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Koro Şefi Kenan Çimtay’a, Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Koro Müdürü Olcay Bürhan’a, Koro Şef Yardımcısı Jale Serap Adem’e, Sanat Kurulu Üyeleri Mehmet Demir ve Selahattin Yalçınkaya’ya,  ses ve saz sanatçılarına, teknik ekibe sonsuz şükranlarını sunduğunu söyledi.

Yıldırım, konuşmasında şunları kaydetti:

“ On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayımızın cömertlik, sevgi, küskünlerin barışması adına, kaynaşmamız adına sizlere böyle güzel geceler yaşatıyoruz inşallah belediyemiz olarak. Hepinize sonsuz şükranlarımı sunarım, çok teşekkür ederim. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Çok kıymetli koromuza ayrıca teşekkür ediyoruz. Şeref verdiniz, sağ olun var olun.”

Program sonunda Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Koro Müdürü Olcay Bürhan’a tarihi Cendere Köprüsü ikonu takdim etti. Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu  Müdürü Olcay Bürhan ise Başkanı Yıldırım’a, Koro Şefi Kenan Çimtay imzalı Hikayeleri ve Makamlarıyla Harput Musikisi Albümü hediye etti.