Gölbaşı’da Temizlik Seferberliği

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yerüstü çöp konteynerleri temizlik çalışması yaptı.
Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini yıkayıp, dezenfekte etti. Yaklaşık bir ay süren temizlik çalışmaları kapsamında yerüstü çöp konteynerlerinde görüntü kirliliği ve kötü koku oluşmasının önüne geçildi.
Gölbaşı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaş ve çocuklara daha temiz bir ilçe sunabilmek için temizlik çalışmalarının periyodik olarak sürdüğü ifade edildi. Açıklamada, tüm konteynerlerin dezenfekte edildiği, iç yıkamalarının gerçekleştiği böylece görüntü kirliliği, kötü koku ve mikrop oluşumunun önüne geçildiği belirtildi.
Gölbaşı Belediyesi temizlik ekipleri ilçe genelinde yürüttüğü yıkama temizleme çalışmalarına devam ediyor.