Gölbaşı Mülki Amirleri Fırıncılarla Bir Araya Geldi

Gölbaşı’nda mülki amirler fırıncıların sorunlarını dinledi.

Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, fırıncı esnafına yaptığı konuşmada, Gölbaşı’na geleli iki ay olduğunu ancak kendisinin de artık bir Gölbaşılı olduğunu belirterek fırıncıların vatandaşla en çok içli dışlı olan esnafın olduğunu belirterek ilçe halkı için vazgeçilmez esnaflarından birisi olduğunu ifade ederek ilerde fırıncıların anılarının derlendiği bir kitap oluşturmak istediğini sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise konuşmasında ilçede fırıncı esnafı olarak çalışan 47 fırının olduğunu belirterek özellikle mahalle aralarında fırıncıların odun yığınları yapmamalarını isteyerek hijyen kurallarına da uymalarını istedi. Başkan Özdemir, ayrıca ekmek gramajının üzerinde ekmek yaptıkları için de fırıncı esnafını tebrik ve teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Kocaman ise esnafların sorunları konusunda yardımcı olunmasını istedi.

Konuşmalardan sonra fırıncı esnafı kendi sorunlarını dile getirdi.