Çevre düzenlemesi Projesi 2.Etap Çalışması Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, belediyenin kendi imkanları kullanılarak Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenleme Projesinde yol genişletme çalışması yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Gölbaşı Gölünün etrafında Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı ile birleştirecek güzel bir projenin yaz ayından beri süren çalışmaların devam ettiğini belirterek buranın bitmesi ile ilçe halkı hem güzel bir piknik ve yürüyüş alanına kavuşmuş olacağını belirterek hem de doğa ile iç içe yeşili bol olan güzel bir manzaraya da ev sahipliği yapacağını söyledi.

Başkan Özdemir, proje hakkında şunları kaydetti

“Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi projesinin 2.etabı belediyenin kendi imkanları kullanılarak yapılmaktadır. Proje bittiğinde göl kenarında oturma alanları, gezi alanları yürüyüş ve bisiklet yolu, gece aydınlatması, yeşili bol olan sayamayacağız daha birçok güzelliğin olduğu geniş bir park olarak hizmet verecek güzel Şu anda projede ilk etapta yol genişletmesi ve düzeltmeler yapmaktayız.

Daha sonra su, elektrik ve kanalizasyon şebekesi çekilecek. Doğa parkına benzer güzel bir yere ilçemiz kavuşacak.”

Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını daha modern ve güzel bir Gölbaşı için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.