Belediyemiz Ramazan Etkinlikleri Programı

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir,  bu yılki Ramazan Programı etkinliklerinin yine dolu dolu olduğunu söyledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, bu yıl Ramazan etkinliklerinin 15 Temmuz Demokrasi Meydanında oluşturulan Ramazan Sokağı’nda 20 Mayıs Pazar günü Abdurrahman Önül konseri ile başlayacağını belirtti.

Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Belediye olarak yılın hemen hemen her ayında kültür ve sanat etkinliklerini yapmaya devam ediyoruz.  Bu yıl Ramazan etkinlikleri kapsamında ilk olarak Abdurrahman Önül ile başlıyoruz. Daha sonraki haftalarda ise 25 Mayıs Cuma Günü Alişan Kapaklıkaya konferansı olacak. 2 Haziran Cumartesi günü Grup Ravza İlahi Konseri yer alacak. 10 Haziran Pazar günü yani Kadir Gecesi  halkımıza güzel bir Kuran-ı Kerim ziyafeti sunacağız. Programa Dünya Kuran-ı Kerim Okuma Birincisi Habip Deveci ve Türkiye Ezan Okuma Birincisi Dursun Şahin katılacak. Program öncesinde ise yine Büyük Kardeşlik İftarı Programımız olacak. Programlarımız dolu dolu geçecek. “