Belediyemiz Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediyemiz Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, toplantıya katılan meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek gündemde beş maddenin olduğunu söyledi.

Toplantı daha sonra Gündem maddelerini okumasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Belediye Meclisinde alınan kararlar ise şu şekilde:

1-    Murat DAĞILMIŞ, Esat OLCAY, İbrahim KUZPINARI, Hacı BUĞRUL ve Mehmet KÜRTBAĞI denetim komisyonuna seçildiler.

2-    2018 yılında belediyemizde çalışan sözleşmeli personelin maaşlarına %4 zam yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

3-    Belediyemiz adına bir şirket kurulması veya devir alınması oy birliğiyle kabul edildi.

4-    Belediye Meclisini 2018 yılı içerisinde Haziran ayında tatil edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

5-    Şehir içi minibüs tarifesinin öğrencilere 1.00-TL, sivillere 1.75-TL olması oy birliğiyle kabul edildi.

Ayrıca belediye meclisinde alınan kararların belediyenin resmi internet sitesi olan www.golbasi.bel.tr adresinde yayımlanacağı bilgisi verilerek belediye meclisinin 2018 Şubat ayının ilk çarşambası toplanma kararı verildi.