Belediyemiz Hizmet-İş'le Toplu Sözleşme İmzaladı

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir ve Hizmet-İş Sendika Şube Başkanı Mahmut Doğan yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlayarak toplu iş sözleşmesini imzaladı.

2018 yılı Gölbaşı Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Adıyaman Hizmet İş Sendika Şube Başkanı Mahmut Doğan, Hak-iş Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı  Zekeriya Koca ve iş yeri temsilcisi Mehmet Solak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, toplu iş sözleşmesinde yaptığı konuşmada, “Belediyemiz çalışanları ailemizin ayrılmaz bir parçasıdır. Çalışanlarımıza daha iyi bir hayat sunmak için burada toplanmış bulunmaktayız. Bu nedenle kendilerine % 15 zam kararı aldık.  Rabbim her iki taraf için de hayırlı etsin.”dedi.

İşyeri Temsilcisi Mehmet Solak ise konuşmasında, “Belediye başkanımız her sözleşmede olduğu gibi bu yılki toplu iş sözleşmesinde de belediye çalışanlarına vermiş olduğu zam nedeniyle şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim.”dedi.