Belediye Başkanları Birliğinden Başkanımız Özdemir’e Ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir’i, Belediye Başkanlar Birliği üyesi eski belediye başkanları ziyaret etti.
Belediye Başkanlarını ağırlayan Başkan Özdemir, Belediye Başkanlarını Gölbaşı ilçesinde ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti.
Ziyaret ile ilgili olarak görüşlerini belirten Başkanımız Özdemir, Eski başkanların yerel yönetiminde önemli izler bırakan değerli Başkanlardan biri olduğunu belirterek; “İçinde yaşadığınız topluma hizmet etmek, kalıcı eserler bırakmak çok değerli bir görevdir. Bu açıdan bugün ziyaretime gelmelerinden de ayrıca memnuniyet duydum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyarete, Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri ve Kırşehir Eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Sakarya Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Aziz Duran, Kars Eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ankara-Gölbaşı Eski Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, Aksaray-Gülpınar Eski Belediye Başkanı Rasih Bostancı katıldılar.