Belediye Başkanı Yıldırım; “Polisimizle, Askerimizle ve Bütün Güvenlik Birimlerimizle Gurur Duyuyoruz”

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Türk Polis Teşkilâtı’nın 174’üncü kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklere katıldı.
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Yıldırım, “Türk Polis Teşkilatı, 174 yıllık köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Her zaman yüreğimizin en önemli ve en nadide köşesinde yaşattığımız şehitlerimizin ruhaniyetinin; gazilerimizin cesaret ve kahramanlıklarının yaşayan temsilcileri olan polisimizle, askerimizle ve bütün güvenlik birimlerimizle gurur duyuyoruz. Özellikle yeni çıktığımız seçim süresi boyunca polislerimiz büyük özveri gayret gösterdiler. Kendilerine bu vesileyle de bir kez daha teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki; Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin özverisi kadar bizlere de görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu nedenle herkesin polisi kendi vicdanı olduğu sürece daha güvenli ve daha huzurlu bir toplum haline geleceğimiz muhakkaktır” dedi.
Gölbaşı’da barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, “ Bu müstesna ilçede huzur ve güven içerisinde yaşamanın mutluluğunu gururla taşıyoruz. Bizlere bu güvenli ortamı sağlayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü yılında ilçemizdeki huzur ve güven ortamı nedeniyle bütün emniyet mensuplarımızı tek tek tebrik ediyorum. Bugün sokaklarımızda güven içinde yürüyebiliyorsak, gece yatağımızda huzur içinde uyuyabiliyorsak; bunda kahraman ve fedakâr polislerimizin, güvenlik güçlerimizin büyük katkısı var. Bu nedenle kendilerine müteşekkiriz” diye konuştu.
Yapılan Tören Sonrası Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Şehit Polis Memuru Ümit Özet’in kabrini ziyaret ederek dua etti.