Başkanımız Özdemir’in 2018 Yılı Mesajı

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, 2018 yılının herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolusu bir yıl olması dileğinde bulundu.

Başkanımız Özdemir, yazılı olarak yayımladığı mesajında "Hiç kuşkusuz 2018’de yepyeni projelerle Gölbaşı’nın kazanmaya devam ettiği güzel bir yıl olacak. Gölbaşı için kent estetiği, çevre, sağlık, sosyo-kültürel yaşam alanlarında önemli hizmetlere adım atacağız.”dedi.

Yıl boyunca modern belediyecilik anlayışıyla şekillendirdikleri projelerle Gölbaşı’nı pek çok ilkle tanıştırdıklarına işaret eden Özdemir, şunları kaydetti:

"Daha büyük işler için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü Gölbaşı’nın daha fazlasını hak ettiğini biliyoruz. Bugüne kadar yapılanlarda, Gölbaşı’nın kazandığı tüm güzelliklerde, bu şehrin insanlarının emeği var, hep birlikte yaptık. Her yeni yıl, bizler için yeni umutlar, yeni planlar, yeni hizmetler demek. Hepimiz 2018’de kendimiz, ailemiz, kentimiz ve ülkemiz için güzel şeyler yapacağız. Yeni yılda beklentilerimizin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. 2018 yılı başarılarla dolu güzel bir yıl olacak. Umudum, yeni yılın kentimize yenilikler, güzellikler ve mutluluklar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederek herkesin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.”