Başkanımız Özdemir’e Gençlik Kollarından Ziyaret

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir’i AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Sincik ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Sincik, burada yaptığı konuşmada, partideki çalışmalarında her zaman desteğini aldıkları, abi dedikleri değerli Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’le hem yeni yönetimi tanıştırmak hem de gençlik kollarında verdiği her türlü destekten dolayı teşekkürlerini sunmak istediklerini söyledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir ise konuşmasında, her zaman gençliğin yanında olduklarını belirterek AK Parti Gençlik Kolları’nın ilçede güzel çalışmalar yaparak takdir kazandığını ifade ederek AK Parti Gençlik Kollarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.