Başkanımız Özdemir’den Gölbaşı Belediyesi Engellilerin Engelsiz Evi’ne Ziyaret

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir,Gölbaşı Belediyesine ait olan Engellilerin Engelsiz Evi’ni ziyaret etti.
Engellilerin Engelsiz Evi ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı Hakan Toydaş ve AK Parti SKM Temsilcisi Mehmet Köseler katıldı.
Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, burada engellilerin yapmış olduğu cam seramik ve boyama çalışmalarını inceleyerek engellilerle bir süre sohbet etti.
Başkanımız Özdemir, burada yaptığı konuşmada, “Gölbaşı Belediyesi Engelli Evinde her yıl yaklaşık 100 Engelli vatandaşımız çeşitli kurslarda eğitim almaktadır. Eğitimlerle engellilerin sosyalleşmesi ve toplumla kaynaşmaları sağlanmıştır. Ayrıca ihtiyacı olan engellilere ve yaşlılara tekerlekli sandalyeler verilerek yaşamlarına kolaylık sağlanmıştır.
Gölbaşı Belediyesi Engelli Evimizde Engelliler tarafından bone ve galoş yapımı kursu da 2014’ten beri devam etmektedir. Engellilerce üretilen bone ve galoşlar hastanelere, yurtlara, otellere ve eğitim kurumlarına satışı yapılarak engelli vatandaşlarımıza ek kazanç sağlamaktadır.
Engelli evinde cam seramik Kursunda engelli vatandaşlarımız tarafından boyanan ürünler, ev dekorasyoncuları ve hediyelik eşya alım satımı yapanlar için de aranılan yer olmuştur.”
Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Gölbaşı Belediyesi Engelli Evinde yapılan çalışmalar için Usta Öğretici Suzan salık ve Kent Konseyi Başkanı Niyazi Arslan’a teşekkür etti.