Başkanımız Özdemir Okul Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir,  ilçede görev yapan öğretmenleri okullarında ziyaret ederek eğitim konusunda sohbetler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir; 1 Nisan Anaokulu, Mikdat Sümer Ortaokulu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesini,  Cumhuriyet ilk ve ortaokulunu, Kurugeçit İlk ve ortaokulunu ziyaret ederek kendisinin de daha önce öğretmen olarak görev yaptığını bu nedenle öğretmenliği ve öğretmenleri kısaca eğitim hayatını çok sevdiğini ifade ederek öğretmenlere herhangi bir ihtiyaçlarında hem belediye olarak hem de kişisel olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.

Başkanımız Özdemir, okullara her dönem olduğu gibi bu dönemde de gerek çevre düzenlemesi gerek peyzaj çalışmalarında ihtiyacı olan okullarda çalışma yapıldığı bilgisini verdi.