Başkanımız Özdemir Engellilerin Engelsiz Evi’ne Ziyarette Bulundu”

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Evi’ni ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, SODES Projesi kapsamında Gölbaşı Belediyesi tarafından açılan Engelsiz Evini ziyaret ederek, engellilerle bir süre sohbet etti.
Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, burada yaptığı konuşmada, SODES projesi kapsamında 6 yıldır hizmet verdikleri Engelsiz Evi’nde yılda 100 engelli vatandaşımızın burada cam seramik, bilgisayar, bağlama, el sanatları gibi kurslar aldıklarını ifade ederek, son üç yıldır ise bone ve galoş üretimi yaptıklarını belirtti.
Başkanımız Özdemir, konuşmasında;
“Biz belediye olarak yaptığımız hizmetlerde engelli vatandaşlarımızı da düşünüyoruz. Onlar için kaldırımları yeniden düzenledik, her yerde rahat gezmeleri için engellilerin geçeceği alanlar oluşturduk. Ayrıca Engelsiz Evi projemizle de 100 engelli vatandaşımızı çeşitli eğitimlerden geçiriyoruz. Burada sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Engellilere sahip çıkmak her vatandaşımızın görevidir. Bu vesile ile tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum”dedi.
Başkanımız Özdemir, konuşmalardan sonra Engelsiz Evi’nde eğitim gören engellilerin yaptığı eserleri inceledi.