Basına ve Kamuoyuna

Türkay Gazetesi’nin 8 Haziran 2018 Cuma günkü sayısında yer alan “AK Parti Listesi’nde 3.Sıra Adayı Sancısı” başlığıyla verilen haberde tepki oylarının İYİ Partide birleştiği iddia edilmiştir.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Adıyaman Milletvekili 3.Sıra Adayı Muhammet Fatih TOPRAK, ilçemizde yaptığı çalışmalarında vatandaşlar tarafından ziyaretlerinde olumlu karşılandığını belirterek vatandaşların genç adaylara ilgisinin hayli fazla olduğunu gözlemlediğini ifade etti.

Belediye Başkanı Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

“Gölbaşı ilçe merkezindeki kamu kurumlarını, sivil toplum örgütlerini ve çarşıdaki esnafları dolaştık, ayrıca köy gezileri yaptık.

Bu gezilerimiz sırasında Gölbaşı halkı Sayın Muhammet Fatih TOPRAK’ı sevgi ile muhabbet ile karşıladılar.

Birikimi, tecrübesi, gençliği ve geleneksel davranış biçimi ile halkımızın, hepimizin beğenisini kazanan Sayın Muhammet Fatih TOPRAK kardeşime çıktığı yolda başarılar diliyorum.

Bizler TBMM Başkanvekili Ahmet AYDIN Bey’in liderliğinde tek yüreğiz.

DURMAK YOK YOLA DEVAM…”

Basına ve kamuoyuna duyurulur.