Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Asfalt çalışmalarının Asfalt Mahallesi 431.sokakta devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Belediye olarak çalışmalarımız tüm alanlarda hızlı ve düzenli bir şekilde devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Asfaltsız Yol Kalmayacak projesi.  Bu proje ile çok şükür asfaltsız yolumuz kalmadı. Ancak imara yeni açılan yolların asfalt yapımlarını sürdürüyoruz. Önceden yapılan bazı yollarda da çeşitli sebeplerden dolayı çökme bozulmalar oldu. Bu yollarda yama gereken yerlere yama yapıyoruz, eğer çökme çok fazla ise yolu yeniden asfaltlıyoruz.

Mahallelerimizde hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışıyoruz. Gölbaşı her geçen gün daha da gelişiyor, modernleşiyor ve büyüyor. Belediyemiz hizmetleri de tüm mahallelerde aksamadan devam ediyor.”

Gölbaşı Belediyesi çalışmalarını “Daha Modern Bir Gölbaşı” için durmadan sürdürüyor.