Belediyemiz Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı Yapıldı

Belediyemiz Ağustos ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, toplantıya katılan meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek gündemde üç maddenin olduğunu söyledi.

Toplantı daha sonra Belediye Yazı İşleri Müdürü Halis Kısakara’nın Gündem maddelerini okumasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Ayrıca belediye meclisinde alınan kararların belediyenin resmi internet sitesi olan www.golbasi.bel.tr     adresinde yayımlanacağı bilgisi verilerek belediye meclisinin Eylül ayının ilk çarşambası toplanma kararı verildi.

Belediye Meclisinde alınan kararlar ise şu şekilde:

1-    02 ED755, 02 EF 814, 02 ED 755, 02 EN 001 ve 02 EB 719 plakalı araçların satılması oy birliği ile kabul edildi.

2-    Belediyemizin ihtiyacı olan 1(bir) adet minibüs, 1(bir) adet et taşıma aracı ve 1(bir) adet binek otomobil (hizmet) aracı alınması oy birliği ile kabul edildi.

3-    Vatandaşlardan gelen 6(altı) adet imar tadilat talebi İmar Komisyonuna oy birliği ile sevk edildi.