12 Mart Kutlama Mesajı

:  Konferans Salonu
Etkinlik Saati
:  10:00

Başkanımız Özdemir’den 12 Mart Kutlaması Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, “Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyoruz.”dedi.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir mesajında; “Türk Milleti’nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Marş olarak kabul edilmesinin 97. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Merhum Mehmet Akif’in, vatan toprakları işgal altındayken kaleme aldığı İstiklal Marşı; milli mücadele ruhunu, Türk Milleti’nin vatan sevgisini, bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde yansıtmaktadır. Vatanı için gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan büyük Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir."ifadelerini kullandı.