10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Etkinlik Saati
:  10:00

Başkanımız Özdemir’in 'Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

Başkanımız Özdemir’in 'Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Özdemir, mesajında şunları belirtti:

Başkanımız Özdemir, mesajında şunları belirtti: “Değerli Basın Mensupları; İnsanoğlunun bilgi ve öğrenme açlığı yüzyıllardır süregelen bir olgudur. Çevremizde ve Dünya’da olan biteni öğrenme ve bunları da çevremiz ile paylaşma bir ihtiyaçtır. Zor ancak, son derece önemli bir görevi fedakârca ifa eden gazeteciler, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli ve hak terazisinden sapmayan vicdanıdır. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, başta Gölbaşı ilçemizde ve Adıyaman’da basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” bütün samimiyetimle kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle, büyük bir gayretle çalışan gazetecilerimize ilçemizde ve ilimize hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum.”